به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، روز گذشته محمد باقر نوبخت در برنامه شناسنامه حضور يافت و ديدگاه هاي خود را مطرح کرد.
وي در مورد تبريک رقباي انتخاباتي انتخابات سال 92 بعد از پايان انتخابات به روحاني و ماجراي تبريک پيروزي احمدي نژاد در سال 84، گفت: تبريک و تهنيتهاي بعد از انتخابات گاهي دلي است و گاهي سياسي. دل ما با کسي که سال 84 پيروز شد اصلاً صاف نشد و هيچ وقت نتوانستيم او را به عنوان مظهر جمهوريت مردم فهيم و با فرهنگ و صادق جمهوري اسلامي ايران بدانيم.
اين اظهار نظر در حالي صورت گرفته است که منتخب مردم در سال 84 که همان محمود احمدي نژاد است، در سال 88 با آراي بيشتري حتي نسبت به منتخبان اصلاحطلبان در دوره هاي قبل رئيس جمهور کشور شد.
نوبخت به عنوان سخنگوي دولت با به کار گرفتن کلمه "ما" به جاي "من" نشان داد که خود و هم طيفان و هم فکرانش کينهاي ديرينه نسبت به 2 دولت قبل داشته بر همين اساس مي توان با نگاهي جديد به برخي از اقدامات آنها در قبال دولت قبل نگاه کرد.
اکنون اين سوال از سخنگوي دولت و هم فکرانش مطرح مي شود که آيا دهن کجي به انتخاب و رأي مردم کار درستي است؟ آيا بهتر نبود دل سخنگوي دولت و هم فکرانش با کساني صاف نمي شد که در فتنه 88، انتخابات را به کام مردم تلخ کردند و با در اختيار گرفتن احساسات مردم و برنامه ريزي قبلي فتنه اي بزرگ را در تاريخ جمهوري اسلامي رقم زدند؟
در حالي که طي يک سال گذشته تاکنون افراد زيادي از فتنه گران به سمتهاي مختلف منصوب شده و حتي قول آزادي سران فتنه نيز داده شده است، در ادامه سخنگوي دولت اعلام مي کند که دلشان با رأي مردم صاف نشده است و اين خود يک دهن کجي بزرگ به رأي مردم است.
آيا درست بود که رقيبان انتخاباتي دولت يازدهم نيز دل خود را با منتخب مردم صاف نميکردند و به رئيس دولت يازدهم تبريک نميگفتند و در نهايت براي اين دولت کار شکني ميکردند؟
نوبخت در جايي ديگر از انتخاب مردم در سال 84 گلايه کرده و گفته است: اگر دوباره به عقب برگرديم فکر ميکنم انتخابهاي من درست بود، هرچند به وسليه اکثريت تاييد نشد.
اين اظهار نظر ها اگر به طور شخصي صورت بگيرد شايد زياد قابل نقد نباشد، اما در جايي که آقاي نوبخت يک سمت دولتي دارد بايد دقت بيشتري را روي سخنان خود داشه باشد تا مبادا به اختلافات حزبي در کشور دامن زده شود.
منبع: دانا